Maak in 5 minuten jouw stageovereenkomst

  • Volledig op maat
  • Gemaakt door topspecialisten
  • Beschikbaar als Word en PDF-bestand

We staan voor je klaar

Liever even contact met een echt mens voordat je een overeenkomst tekent? Onze helpdesk staat gedurende kantooruren voor je klaar. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Wat is een stageovereenkomst?

Een stageovereenkomst is een overeenkomst waarmee een bedrijf een stagiair een stageplaats aanbiedt. De stagiair zal onder begeleiding van de stagegever werkzaamheden verrichten, zodat hij praktijkervaring opdoet in het kader van zijn opleiding.

Deze belangrijke zaken regel je met een stageovereenkomst

Geen arbeidsovereenkomst

Een stageovereenkomst is geen arbeidsovereenkomst. De stagiair krijgt dan ook geen salaris, maar alleen een beperkte stagevergoeding om zijn kosten te dekken.

IE-rechten

Met de stageovereenkomst kun je afspraken maken over de intellectuele-eigendomsrechten die ontstaan bij de werkzaamheden van de stagiair.

Geheimhouding

Als de stagiair met gevoelige informatie gaat werken, dan kun je afspraken maken over de geheimhouding van deze informatie.

Andere afspraken

Als je nog andere afspraken wil maken, bijvoorbeeld over het maken van een eindopdracht, dan kun je dat in deze stageovereenkomst ook aangeven.

Wie gingen je voor?

Ook voor startende ondernemers een uitkomst. Met een paar klikken heb je een kant-en-klaar juridisch document. Snel, eenvoudig en voor een zeer acceptabel bedrag.
Lennard Hoogenraad
Founder VD8 ventures
VraagHugo bespaart ons bedrijf veel onnodige kosten en tijd. Bovendien is alles juridisch gecheckt en op maat. Ideaal!

Danijel Dercksen
Co-owner Qontent Matters
Via een bekende kwam ik bij Hugo Service terecht om de AVG te regelen. Na een superfijne intake werd alles besproken wat nodig was. Binnen 1 dag ontving ik een overzicht met alles wat er moest gebeuren, in een fijne presentatievorm. Daarna ontving ik heel snel alle benodigde documenten en een checklist. Beter kan niet!
Joost Nijensteen
Anycall

Klaar om je stageovereenkomst te maken?

In een paar simpele stappen is je document gereed voor gebruik.