Gratis webinar 7 november om 20:00

Klaar voor nieuwe privacy wet?

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing en wordt de nieuwe wet gehandhaafd met fikse boetes.

Het webinar geeft antwoorden op vragen als:

  • Wat houdt de AVG in?
  • Wat moet ik doen om te voldoen aan wet en regelgeving?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik dit zo goed mogelijk regel?

Webinar

Onze sprekers delen kennis en expertise uit hun vakgebieden en geven u deskundig advies over hoe je op een slimme manier voldoet aan wet en regelgeving. Uiteraard bespreken we ook hoe het vooral niet moet. Na het webinar heb je een beter idee over wat je moet doen om jouw bedrijf 'AVG klaar' te maken. Hieronder lees je meer over onze sprekers.

Programma

Datum: 7 november 2017
Tijd: 20:00 - 21:00
Moderator: Pim Betist

20:00 - 20:10 Introductie
20:10 - 20:30 Menno Weij
20:30 - 20:45 Beer Zandt
20:45 - 21:00 Vraag & Antwoord

Sprekers

Menno@2x

Over Menno Weij

Expert in de juridische aspecten van de aanschaf tot en met de outsourcing van software, of het nu gaat om klassieke software, open source of software as a service (internet). Hij adviseert dagelijks zijn cliënten over privacy wet en regelgeving.

Beer@2x

Over Beer Zandt

Beer Zandt is business developer bij Spotcap. Deze scale up dient als interessante case, omdat het fin-tech bedrijf algoritmes inzet om data van haar klanten te analyseren en te gebruiken ter ondersteuning van de kredietbeoordeling.

Pim@2x

Over Pim Betist (Moderator)

Pim is een serie-ondernemer, keynotespreker, en crowdfunding specialist. Hij is de mede-oprichter van VraagHugo.nl en heeft een no-nonsense blik op slim ondernemerschap.

Schrijf je gratis inInschrijven