Maak in 10 minuten jouw Brief contract niet verlengen

  • Volledig op maat
  • Gemaakt door topspecialisten
  • Beschikbaar als Word en PDF-bestand

Dit document kost € 59 of 30 credits.
Bespaar met een abonnement.

Waarom een brief om een tijdelijk arbeidscontract te beëindigen?

Je bent wettelijk verplicht minimaal 1 maand van tevoren schriftelijk te melden dat je het contract van je werknemer niet gaat verlengen. Doe je dit niet op tijd? Dan betaal je een extra maand salaris incl. vakantiegeld en toeslagen aan de werknemer. Ook als je het al mondeling hebt doorgegeven.

We staan voor je klaar

Kom je er even niet uit? Onze helpdesk staat gedurende kantooruren voor je klaar. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Dit regel je met een aanzeggingsbrief

Melding

De brief wordt zo opgesteld dat jij als werkgever op een duidelijke en overzichtelijke manier voldoet aan de wettelijke plicht aanzegging te doen van de beëindiging van de arbeidsovereenkomst.

Openstaande vakantiedagen

De resterende vakantiedagen worden in de brief opgenomen, zodat jij en jouw werknemer een duidelijk overzicht voor handen hebben en weten wat er op het moment van aanzegging nog openstaat.

De meest gestelde vragen over een brief contract niet verlengen

Wat is het verschil tussen een brief contract niet verlengen en een ontslagbrief?

Een vast contract beëindigen of een tijdelijk contract niet verlengen zijn twee hele verschillende vormen v... lees meer

Wat gebeurt er als ik te laat ben met het geven van een aanzeggingsbrief?

De opzegtermijn van een tijdelijke arbeidsovereenkomst van minimaal 6 maanden is 1 maand voor het einde die... lees meer

Wanneer moet ik de aanzeggingsbrief aan mijn werknemer geven?

Houdt bij het opzeggen van een tijdelijke arbeidsovereenkomst de opzegtermijn van het contract goed in de g... lees meer

Wat is het doel van een aanzeggingsbrief?

Wil je een werknemer geen contractverlenging bieden, hou dan rekening met de opzegtermijn van het contract ... lees meer

Wie gingen je voor?

Ook voor startende ondernemers een uitkomst. Met een paar klikken heb je een kant-en-klaar juridisch document. Snel, eenvoudig en voor een zeer acceptabel bedrag.
Lennard Hoogenraad
Founder VD8 ventures
VraagHugo: verrassend eenvoudig, voordelig en to-the-point. Ik had niet verwacht dat kwalitatief juridisch advies zo toegankelijk kon zijn.
Patrick Roozeman
Algemeen Directeur MultiTankCard
Via een bekende kwam ik bij Hugo Service terecht om de AVG te regelen. Na een superfijne intake werd alles besproken wat nodig was. Binnen 1 dag ontving ik een overzicht met alles wat er moest gebeuren, in een fijne presentatievorm. Daarna ontving ik heel snel alle benodigde documenten en een checklist. Beter kan niet!
Joost Nijensteen
Anycall

Klaar om de brief op te stellen?

In een paar simpele stappen is je document gereed voor gebruik.