Maak in 10 minuten jouw Aanzeggingsbrief

  • Volledig op maat
  • Gemaakt door topspecialisten
  • Beschikbaar als Word en PDF-bestand

Dit document kost € 79 of 60 credits.
Bespaar met een abonnement.

Waarom een aanzeggingsbrief?

Bij een arbeidsovereenkomst van bepaalde tijd van minimaal 6 maanden ben je als werkgever wettelijk verplicht minimaal 1 maand van tevoren schriftelijk te melden of je de arbeidsovereenkomst gaat verlengen. Bij voortzetting voor bepaalde tijd geldt een beperking in het aantal bepaalde tijd contracten (max 3) en een beperking in tijd (max 36 maanden). Als er een CAO van toepassing is kan hier mogelijk van afgeweken worden. Bij voortzetting van de arbeidsovereenkomst ben je ook verplicht om de voorwaarden waaronder je de arbeidsovereenkomst verlengt schriftelijk te communiceren. Deze zogenaamde aanzegverplichting geldt niet bij tijdelijke contracten met een duur van minder dan zes maanden of contracten waar geen einddatum voor geldt (bijvoorbeeld wanneer iemand is aangenomen voor de duur van een project) of bij uitzendovereenkomsten met een uitzendbeding.

We staan voor je klaar

Kom je er even niet uit? Onze helpdesk staat gedurende kantooruren voor je klaar. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Dit regel je met een aanzeggingsbrief

Melding

De brief wordt zo opgesteld dat jij als werkgever op een duidelijke en overzichtelijke manier voldoet aan de wettelijke plicht aanzegging te doen van de beëindiging of voortzetting van de arbeidsovereenkomst.

Openstaande vakantiedagen

De resterende vakantiedagen worden in de brief opgenomen, zodat jij en jouw werknemer een duidelijk overzicht voor handen hebben en weten wat er op het moment van aanzegging nog openstaat.

Wie gingen je voor?

VraagHugo is echt een 'game changer'. Ik heb meteen het abonnement genomen.
Arnoud Haverlag
Co-founder van startup studio Backspace
Ook voor startende ondernemers een uitkomst. Met een paar klikken heb je een kant-en-klaar juridisch document. Snel, eenvoudig en voor een zeer acceptabel bedrag.
Lennard Hoogenraad
Founder VD8 ventures
VraagHugo: verrassend eenvoudig, voordelig en to-the-point. Ik had niet verwacht dat kwalitatief juridisch advies zo toegankelijk kon zijn.
Patrick Roozeman
Algemeen Directeur MultiTankCard

Klaar om de brief op te stellen?

In een paar simpele stappen is je document gereed voor gebruik.