Het VraagHugo team

Juridische documenten horen toegankelijk te zijn

Geen dure advieskosten, maar zelf je documenten op maat maken in een paar eenvoudige stappen. Met een gerust hart omdat je weet dat de documenten gemaakt zijn door topspecialisten. Dat is VraagHugo.

Hugo’s brein

Alle juridische documenten en adviezen zijn gemaakt door SOLV Advocaten en Van Hall Advocaten. SOLV advocaten heeft focus op technologie, media en communicatie. Van Hall Advocaten is volledig gespecialiseerd in arbeidsrecht. Door hun focus en jarenlange ervaring lopen onze contentpartners niet alleen voorop in hun vakgebied, maar zijn zij ook in staat om hun dienstverlening voortdurend te vernieuwen.

Hugo’s manifest

Laten we eerlijk zijn; contracten maken is geen ‘rocket science’

We maken al honderden jaren afspraken met elkaar. De bouwstenen waarmee we dat doen zijn door vorige generaties al lang uitgekristalliseerd. Het is een kwestie van knippen en plakken geworden. Dit werk kan beter door computers gedaan worden. Zo houden wij tijd en geld over om echt te ondernemen.

Je bent niet voor niets zelfstandig ondernemer

Wij vinden dat ondernemers zelf, zonder hulp van een advocaat hun zaken moeten kunnen regelen. Toen de rekenmachine uitgevonden werd maakten we nog gebruik van kralen om te controleren of de machine werkte. Die tijd ligt ver achter ons. Onze software werkt en de content is gecontroleerd door topspecialisten en honderden ondernemers die je voorgingen. Heb je toch vragen over de bepalingen? We zitten voor je klaar.

Zelf samenstellen is precies weten wat je afspreekt

Heb je het wel eens iets ondertekend waar je later helemaal niet achter bleek te staan? Deze situatie komt niet meer voor wanneer je zelf je contracten samenstelt. Onze software verandert jouw keuzes in een juridisch kloppend document. Zo kun je met een gerust hart je handtekening zetten en krijg je geen vervelende verrassingen meer.

Ondernemen is waarde creëren, randvoorwaarden zijn ondersteunend

Door juridische documenten laagdrempelig te maken wij de handen vrij voor specialisten om op andere manieren waarde toe te voegen. Hun kennis, ervaring en intuïtie helpen je bij het doorbreken van barrières, het aanboren van nieuwe markten en het verleggen van je horizon. De specialist van de toekomst onderneemt, als het aan ons ligt, als het ware met je mee.

De deeleconomie neemt drempels weg, dus ook voor juridische kennis

Als we zeggen dat juridische kennis toegankelijk moet zijn dan bedoelen we ook écht toegankelijk. Vandaar dat onze prijs lager is dan je maandelijkse Starbucks-budget. Wij kunnen dit model hanteren omdat we een grote doelgroep hebben. Met ieders maandelijkse bijdrage zorgen wij ervoor dat je op termijn niet alleen juridisch maar alle randvoorwaarden van je bedrijf goed geregeld hebt.