Het brein achter Hugo

Waarom kost het ondernemers zoveel geld om hun standaard ondernemerszaken geregeld te krijgen?

Dat is de vraag die wij als oprichters van VraagHugo onszelf stelden. Het idee om juridische en bedrijfseconomische kennis op een simpele en transparante wijze toegankelijk te maken was geboren. Geen dure advieskosten, maar zelf je documenten op maat maken in een paar eenvoudige stappen. Met een gerust hart omdat je weet dat de documenten gemaakt zijn door topspecialisten. Dat is VraagHugo. Gewoon goed geregeld.

Hugo’s brein is gevoed met kennis van

SOLV advocaten

SOLV Advocaten heeft een focus op technologie, media en communicatie: TMC. Wij zijn het eerste Nederlandse nichekantoor op dit gebied. Door onze focus en jarenlange ervaring lopen wij voortdurend voorop in het koppelen van de beste juridische oplossingen aan vernieuwende dienstverlening. SOLV is dan ook heel trots om mede-initiatiefnemer van VraagHugo te zijn.

Ripplestarters

Ripplestarters transformeert goede ideeën in succesvolle bedrijven. Vaak krijgen frisse, inspirerende en innovatieve concepten niet voldoende financiële zuurstof om hun waarde te bewijzen. Terwijl de ontregeling van de status quo en verandering juist uit deze hoek afkomstig is. Wij willen bijdragen aan het realiseren van positieve veranderingen, door de challengers te ondersteunen in hun zoektocht naar financiering, door ze te voorzien van de juiste technische middelen en door ze te helpen met hun storytelling. VraagHugo sluit hier naadloos op aan, omdat ondernemers die Hugo gebruiken, hoe revolutionair hun concepten ook zijn, hun zaken in ieder geval goed geregeld hebben.

SENS

SENS is een gamechanger op het gebied van onderwijs en het overbrengen van kennis en informatie aan en binnen professionele organisaties. Wij geloven in het delen van kennis en vaardigheden: op een gepersonaliseerde manier, haalbaar en betaalbaar. We vinden het prachtig om te zien hoe onze vernieuwingskracht nu ook vorm heeft gekregen in VraagHugo, waar kennis delen centraal staat.

Bedrijfsinformatie

VraagHugo B.V.
Anne Frankstraat 121
1018BZ Amsterdam
Nederland
 
BTW: NL855354513B01
KVK: 63688697
Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op via hugo@vraaghugo.nl en we reageren zo snel mogelijk.