Maak in 5 minuten jouw algemene voorwaarden webwinkel

  • Volledig op maat in het Nederlands en in het Engels
  • Gemaakt door topspecialisten
  • Beschikbaar als Word en PDF-bestand

Dit document kost € 79 of 60 credits.
Bespaar met een abonnement.

Wat zijn webwinkelvoorwaarden?

De algemene voorwaarden van een webwinkel, ook wel webwinkelvoorwaarden, bevatten bepalingen die op elke overeenkomst van toepassing moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan bepalingen over de betalingstermijn, of over de mogelijkheid de overeenkomst te herroepen.

We staan voor je klaar

Kom je er even niet uit? Onze helpdesk staat gedurende kantooruren voor je klaar. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Dit regel je allemaal met een algemene voorwaarden webwinkel

Aansprakelijkheid

In de voorwaarden wordt in ieder geval bepaald dat je niet aansprakelijk bent voor indirecte schade, zoals bijvoorbeeld gemiste omzet. Daarnaast kun je je aansprakelijkheid verder beperken, als extra zekerheid voor jezelf.

Bedenktijd

Consumenten hebben het wettelijke recht om producten of diensten die ze online kopen, gedurende 14 dagen uit te proberen. In die periode mogen ze de overeenkomst kosteloos ontbinden. In de webwinkelvoorwaarden kun je de voorwaarden van dit recht verder vormgeven.

Kosten voor terugzending

We nemen op in je algemene voorwaarden of de klant de kosten voor het terugzenden van een product zelf betaalt, of dat jij deze kosten draagt.

Wie gingen je voor?

VraagHugo is echt een 'game changer'. Ik heb meteen het abonnement genomen.
Arnoud Haverlag
Co-founder van startup studio Backspace
Ook voor startende ondernemers een uitkomst. Met een paar klikken heb je een kant-en-klaar juridisch document. Snel, eenvoudig en voor een zeer acceptabel bedrag.
Lennard Hoogenraad
Founder VD8 ventures
Via een bekende kwam ik bij Hugo Service terecht om de AVG te regelen. Na een superfijne intake werd alles besproken wat nodig was. Binnen 1 dag ontving ik een overzicht met alles wat er moest gebeuren, in een fijne presentatievorm. Daarna ontving ik heel snel alle benodigde documenten en een checklist. Beter kan niet!
Joost Nijensteen
Anycall

Klaar om je algemene voorwaarden webwinkel te maken?

In een paar simpele stappen is je document gereed voor gebruik.