Gemakkelijk digitaal AVG advies op maat

Gemakkelijk digitaal AVG advies op maat

Na een aantal simpele stappen weet u welke juridische documenten en procedures voor uw onderneming nodig zijn.

Bekijk onze masterclass over de AVG

Vanaf 25 mei 2018 geldt in de hele Europese Unie de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, in het Engels de General Data Protection Regulation: GDPR). De AVG bevat regels op het gebied van privacybescherming. Alle bedrijven en andere organisaties binnen de Europese Economische Ruimte (EER) moeten zich aan deze regels houden.

Klik op de video links om onze masterclass over de AVG te kijken.

Verwerkt uw bedrijf persoonsgegevens?

De AVG is van toepassing voor alle ondernemers die persoonsgegevens verwerken. Dit is al het geval waneer u bijvoorbeeld een CRM-systeem heeft, waarin de contactgegevens van potentiële klanten staan opgeslagen. De term ‘verwerken’ is een breed begrip. Het omvat eigenlijk alles wat er met gegevens kan gebeuren, denk hierbij aan: opslaan, inzien, doorgeven, versleutelen, kopiëren, verplaatsen, ordenen, wijzigen, gebruiken, verspreiden, enzovoorts.

Breng zelf in kaart wat u moet doen

Deze digitale juridische tool maakt het voor u mogelijk om zelf erachter te komen wat u moet doen om te voldoen aan de AVG. Via vraag en antwoord brengen we uw situatie in kaart en krijgt u een volledig overzicht van de documenten en procedures die nodig zijn.

Wat kost het?

Het advies van de digitale tool is gratis. U kunt ook zelf via vraag en antwoord met VraagHugo de benodigde documenten samenstellen. Een los document kost 79 euro. Voor EUR 149,- per jaar krijgt u toegang tot het hele aanbod van VraagHugo.

Heeft u tijdens het gebruik van de tool vragen, dan kunt u altijd even met ons contact opnemen via de chatfunctie aan de rechterkant van uw scherm. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening.