Maak in 5 minuten jouw huurovereenkomst

  • Volledig op maat
  • Gemaakt door topspecialisten
  • Beschikbaar als Word en PDF-bestand

Dit document kost € 79 of 60 credits.
Bespaar met een abonnement.

Wat is een huurovereenkomst?

Een huurovereenkomst is een overeenkomst waarmee de bezitter van een bedrijfsruimte deze ruimte verhuurd aan een andere partij. De verhuurder is verplicht om de bedrijfsruimte beschikbaar te stellen aan de huurder en de huurder is verplicht om periodiek de huur te betalen. In de huurovereenkomst bepaal je onder mee de hoogte van de huur, de duur van het contract en natuurlijk om welke bedrijfsruimte het gaat.

We staan voor je klaar

Kom je er even niet uit? Onze helpdesk staat gedurende kantooruren voor je klaar. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Dit regel je allemaal met een huurovereenkomst

Huur

In de huurovereenkomst bepaal je de huurprijs voor het gebruik van de bedrijfsruimte. Ook wanneer je deze huurovereenkomst gebruikt binnen je eigen bedrijf, moet je een marktconforme huurprijs rekenen.

Duur

In de overeenkomst bepaal je voor welke periode de bedrijfsruimte verhuurd wordt. Dit kan voor een vooraf afgesproken periode zijn, of voor onbepaalde tijd.

Welke bedrijfsruimte

In de huurovereenkomst kun je precies aangeven welke bedrijfsruimte er verhuurd wordt, en om hoeveel vierkante meters het precies gaat.

Wie gingen je voor?

VraagHugo bespaart ons bedrijf veel onnodige kosten en tijd. Bovendien is alles juridisch gecheckt en op maat. Ideaal!

Danijel Dercksen
Co-owner Qontent Matters
VraagHugo: verrassend eenvoudig, voordelig en to-the-point. Ik had niet verwacht dat kwalitatief juridisch advies zo toegankelijk kon zijn.
Patrick Roozeman
Algemeen Directeur MultiTankCard
Via een bekende kwam ik bij Hugo Service terecht om de AVG te regelen. Na een superfijne intake werd alles besproken wat nodig was. Binnen 1 dag ontving ik een overzicht met alles wat er moest gebeuren, in een fijne presentatievorm. Daarna ontving ik heel snel alle benodigde documenten en een checklist. Beter kan niet!
Joost Nijensteen
Anycall

Klaar om je huurovereenkomst te maken?

In een paar simpele stappen is je document gereed voor gebruik.