€ 79,-
excl. BTW

Maak in 5 minuten jouw huurovereenkomst

  • Volledig op maat
  • Gemaakt door top specialisten
  • Beschikbaar als Word en PDF-bestand

We staan voor je klaar

Liever even contact met een echt mens voordat je een overeenkomst tekent? Onze helpdesk staat gedurende kantooruren voor je klaar. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Wat is een huurovereenkomst?

Een huurovereenkomst is een overeenkomst waarmee de bezitter van een bedrijfsruimte deze ruimte verhuurd aan een andere partij. De verhuurder is verplicht om de bedrijfsruimte beschikbaar te stellen aan de huurder en de huurder is verplicht om periodiek de huur te betalen. In de huurovereenkomst bepaal je onder mee de hoogte van de huur, de duur van het contract en natuurlijk om welke bedrijfsruimte het gaat.

Deze belangrijke zaken regel je met een huurovereenkomst

Huur

In de huurovereenkomst bepaal je de huurprijs voor het gebruik van de bedrijfsruimte. Ook wanneer je deze huurovereenkomst gebruikt binnen je eigen bedrijf, moet je een marktconforme huurprijs rekenen.

Duur

In de overeenkomst bepaal je voor welke periode de bedrijfsruimte verhuurd wordt. Dit kan voor een vooraf afgesproken periode zijn, of voor onbepaalde tijd.

Welke bedrijfsruimte

In de huurovereenkomst kun je precies aangeven welke bedrijfsruimte er verhuurd wordt, en om hoeveel vierkante meters het precies gaat.

Wie gingen je voor?

Ik was voordat ik mijn eerste document maakte sceptisch, maar VraagHugo is echt een 'game changer'. Ik heb meteen het abonnement genomen.
Arnoud Haverlag
Co-founder van startup studio Backspace
Testimonial arnoud
Ook voor startende ondernemers een uitkomst. Met een paar klikken heb je een kant-en-klaar juridisch document. Snel, eenvoudig en voor een zeer acceptabel bedrag.
Lennard Hoogenraad
Founder VD8 ventures
Testimonial lennard
VraagHugo: verrassend eenvoudig, voordelig en to-the-point. Ik had niet verwacht dat kwalitatief juridisch advies zo toegankelijk kon zijn.
Patrick Roozeman
Algemeen Directeur MultiTankCard
Testimonial patrick

Klaar om je huurovereenkomst te maken?

In een paar simpele stappen is je document gereed voor gebruik.