Maak in 5 minuten jouw WAB aanbiedingsbrief

  • Volledig op maat
  • Gemaakt door topspecialisten
  • Beschikbaar als Word en PDF-bestand

Dit document kost € 9 of 4 credits.
Bespaar met een abonnement.

Werk je met oproepkrachten?

Met oproepkrachten bedoelen we werknemers waarmee je een min-maxcontract of nulurencontract hebt gesloten, zowel voor bepaalde tijd als voor onbepaalde tijd. Dan heb je met ingang van 1 januari 2020 doordat op dag de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) ingaat een aanbiedingsplicht. Dit betekent dat je jouw oproepkracht(en) een aanbieding moet (gaan) doen voor een vast aantal uren per week. Het vaste aantal uren per week moet worden gebaseerd op het gemiddeld aantal gewerkte uren per week in het afgelopen jaar.

We staan voor je klaar

Kom je er even niet uit? Onze helpdesk staat gedurende kantooruren voor je klaar. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Dit regel je met de aanbiedingsbrief oproepkrachten

Voorkom claims van je personeel

De WAB verplicht je als werkgever om ieder jaar een aanbod te doen aan je oproepkracht(en) voor een vast aantal uur per week. Het aantal uur wordt gebaseerd op het aantal uur dat in het afgelopen jaar gewerkt is. Doe je geen aanbod? Dan heeft de oproepkracht recht op loon over dit gemiddeld aantal uren.

Doe het op tijd

De aanbieding moet op tijd verstuurd worden. VraagHugo rekent de datum waarop de aanbieding verstuurt moet worden voor je uit. Wanneer je de brief gemaakt hebt kun je een notificatie instellen. We sturen je dan een mail op de datum dat de brief verstuurd moet worden om je te helpen herinneren.

Wie gingen je voor?

VraagHugo is echt een 'game changer'. Ik heb meteen het abonnement genomen.
Arnoud Haverlag
Co-founder van startup studio Backspace
Ook voor startende ondernemers een uitkomst. Met een paar klikken heb je een kant-en-klaar juridisch document. Snel, eenvoudig en voor een zeer acceptabel bedrag.
Lennard Hoogenraad
Founder VD8 ventures
Via een bekende kwam ik bij Hugo Service terecht om de AVG te regelen. Na een superfijne intake werd alles besproken wat nodig was. Binnen 1 dag ontving ik een overzicht met alles wat er moest gebeuren, in een fijne presentatievorm. Daarna ontving ik heel snel alle benodigde documenten en een checklist. Beter kan niet!
Joost Nijensteen
Anycall

Klaar om je WAB aanbiedingsbrief te maken?

In een paar simpele stappen is je document gereed voor gebruik.